Thursday, 24 November 2011

Blog Watepak , Blog Kembarku

Salam semua, hari nie tokey nak wat sesuatu yang baru dalam dunia blogging tokey.He3 saje je wat suprise , sebenarnye tokey nak promote satu blog yang baru nak naik sama macam tokey. Blog yang tokey maksudkan adalah Blog Watepak. Blog nie sebenarnye adalah kepunyaan kembar tokey sendiri iaitu Iqbal Zayadi, sebagai tuan tanah blog tersebut. 
Sekarang nie, blog watepak sedang berusaha mencapai FOLLOWER sebanyak 200. Dikesempatan ini tokey menyeru (cewah ayat tak boleh blah) blogger semua support blog abang tokey nie he3. JOM SUPPORT OUR LOCAL. Nie link blog watepak untuk korang semua tinggalkan jejak kat sane he3 (BLOG WATEPAK) sila klik.

Ini sahaja untuk entry kali PEACE YO..Hidup Harimau Muda (mood bola jap). Kat bawah nie screen shot blog Watepak

                                                     Jom support blog nie

1 comment:

Terbang Bersamaku said...

untunglar ade kembar...=)

~ok sy support...

Post a Comment