Thursday, 8 September 2011

MISTERI : Rahsia Disebalik WEBPAGE Kegemaran Kowg....

Salam semua nampaknye masih tak terlambat untuk tokey ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN..Okay untuk hari nie tokey nak share sesuatu yang misteri didalam kehidupan seharian kita..Kita selalu layari webpage seperti YOUTUBE, GOOGLE, FLICKR, TWITTER dan juga APPLE tanpa kita sedari sebenarye ada sesuatu metafora yang tersembunyi disebalik webpage ini...JOM LAYAN..


 1. GOOGLE 
Apabila diterbalikkan webpage GOOGLE hanya ini yang berlaku..macam kowg tgok benda tu dengan side mirror jew..



2. FLICKR
Webpage FLICKR apabila diterbalikkan pulak ini hasilnye..dibelakang gambar tu jadi macam belakang sekeping kertas foto 




3. YOUTUBE


Youtube pulak jadi belakang sebuah tv..COOL seh..



4.TWITTER

Twitter plak burung2x tu lakukan mcam2x aktiviti ada yg merokok, main gitar, layan iphone..ini paling GEMPAK...



5.APPLE
Untuk APPLE depan belakang, sama saje..THAT THE WAY OF APPLE PRODUCT..eklusif + simple..

Harap kowg faham he3..
SEMOGA TERHIBUR


12 comments:

.bLoG aKu KaN. said...

errrr....loading...... =.="

shafiqabdshukor said...

arrr...
cmne tu??

kotak bulat said...

tak phm.. terbalikkan ?

Ridhwan Zayadi said...

maksudnye disebalik interface webpage kita..

Sha-na.Szied said...

amazing.. ! tp leh ajar cara nak wat?? macam ne nak wat interface tuh ..???

yunZ said...

blur..

Gelugoq said...

youtube sempoi

Ridhwan Zayadi said...

he3 bagi yang tak faham..sebenarnye benda nie macam muka kita..kalo kita tgok cermin, kita boleh tgok muka kita jew..kita tak dapat tgok nahagian belakang muka kita..so nie lah belakang interface webpage kegemaran kowg...

iekasub said...

menarik2~ aku sukaaa! haha

Amoychanteks said...

menarik laa :)

FeeL da MorE said...

terkedu ~ hahaha tapi best !

aeisyah hanum said...

promote APPLE la tu~

Post a Comment