Friday, 9 September 2011

Seni Arca Di Dalam Lautan Yang SUPERB

Salam semua..rindu seh kat geng blogger..Dah lame tak rase suasana hidup dalam keadaan aman..Next week tokey akan mulakan hidup baru sebagai MAHASISWA di UiTM SHAH ALAM..Selepas puas bercuti hampir 5 bulan akhirnye tokey kembali kepada kehidupan sebagai seorang MAHASISWA..So, kepada yang turut menjadi mahasiswa macam tokey, tokey ucapkan TAHNIAH ye..So untuk entry kali nie tokey akan share mengenai seni arca dalam LAUTAN..Ramai yang tanye tokey nape ko wat BLOG pasal gambar benda2x pelik + berseni? Kenapa tak wat cerita mengenai benda disekeliling kita? Jawapanye adalah kerana tokey sukakan sesuatu yang realistik, segar, moden, ringkas dan padat...nak cerita pasal sekeliling buat ap? Kowang kan ad TV kat umah so, rajin2x tengok berita he3..Untuk blog yg memberikan pendapat pulak,,tokey lom cukup ilmu didada untuk memberikan pendapat terhadap sesuatu perkara..JOM LAYAN..







Kalau tak best jangan MARAH..Tokey cuba yang terbaik untuk hirkan kowg semua..Serangkap pantun untuk kowg:

Anak ikan dalam pergi,
Lain kali bace blog tokey lagi...

SEMOGA TERHIBUR

6 comments:

FeeL da MorE said...

saya balas pantun neh k ,

nenek tua xde gigi,
esok saya baca blog tokey lagi.

haha 2 rangkap je =)

yad'z said...

wah seriously???
semua ni ade dalam laut?
wah, baru tau.. memang menarik sangat2..

A-Chik said...

unik dan berseni..

fara rera said...

best2..tp ak plk 1 jek..mn ko ley dpt info2 cmni???ak pon x t'pk nk wat cmnie..

Anonymous said...

anak kucing makan naga.
anak rimau pergi sini..
kalaau korang bijaksana..
pantat sungguh blog ini...

Anonymous said...

i love ur mom very much..
can i get her hp no?

Post a Comment