Tuesday, 24 May 2011

Aktiviti yang Dapat Hilangkan Rasa Bosan Korang

Pernakah  kowang merasa BOSAN dalam kehidupan seharian kowg..Biasanye apa yang kowg lakukan untuk menghilangkan rasa bosan tu.. Pernah tak kowg melakukan sesuatu yang ekstrem untuk hilangkan rasa bosan tu.. So,entry kali nie Tokey  Kopi nak share beberapa keping gambar mengenai bile manusia bosan & xde keje..macam2x dibuatnye untuk mengisi masa lapang tersebut ..Jom Layan...


Budak nie tokey rasa dah jemu pergi sekolah..So dia pown tolonglah teman peti surat yang lonely tu..Ha3 chumil kot

 
Yang nie lebih ekstrem..Siap bleh transform manusia jadi mesin air..tapi yang nie x digalakkan sebab kalo kat Jepun owg2x dia sibuk so x amek port sgat..Kena kat Malaysia mahu tergolek orang yang pakai suit mesin air..

Yang nie betol2x takde keje..Pergi lilit badan gan surat khabar r..Apa pown tetap cool..Yang balut keta tu pown agaknye memang bnyak btol mase terluang dia

Yang nie sesuai untuk kowg yang dah xde rumah a.k.a merempat..Dengan cara nie walopown kowg merempat tetapi kowg tetap dihargai di atas seni yang agak cool nie..

So, diharap lepas nie kowg dapatlah mengisi masa lapang kowg dengan aktiviti yang berfaedah..Selamat Maju Jaya

1 comment:

fyezah hasbullah said...

memang cool .. HAHAHA

Post a Comment