Friday, 20 May 2011

Page i- studentportal UiTM yang tidak lagi HOT

Hari nie tokey nak celoteh mengenai page i-studentportal UiTM..Sebagai mahasiswa bermutu keluaran UiTM ( aceh..bermutu x than der..)  mstilah tokey support UiTM,,so layanlah coretan ini...Insyallah 25 May 2011 nie keputusan exam utk semester Dis-Apr 2011 akan keluar so memang tokey jelas terasa cuaknye mengenai hal yang akan berlaku ini,,nek menggigil bdan tokey nie,  mkan x kenyang, tido xlena,  mandi x basah (tipu je +_+)..Celoteh hari nie mengenai web page i-studentportal UiTM yg bakal hilang popularitinya untuk mahasiswa menyemak keputusan exam mereka.. Sebelum itu,,,   beklah tokey cite pahit manis tokey selama 6 sem di UiTM apabila result exam diumumkan..tokey terpakse bertarung dengan mahasiswa yg len utk menyemak keputusan exam.. almaklumlah UiTM beribu-ribu student so webpage UiTM pown tersgatlah busy...


Ni lah page i-studentportal UiTM yg digembar-gemburkan

Pada sem2 sebelum ini hanya 2 cara utk menyemak result exam nie yg pertama dengan tekan check examination result dan ini lah hasilnya


Ini kalo nsib kowg mlang,,Itu pown dah kira bek boleh masuk page UiTM silap2x nak masuk pown x leh....namun kalo kowg terus berusaha inilah hasilnya ( usaha tangga kejayaan)

Nak snang kowg tunggu r 2-3 hari selepas keputusan exam kuar

Cara kedua ialah dengan menekan mini transkrip dan ini hasilnya kalau bernasib bek



Namun kepada semua mahasiswa UiTM (terutamanya junior) usahlah risau kerana mulai semester lepas result kowg tlah di post direct ke e-mail kurang..Mudahkan xyah kowg nak bertapa lama2x dpan laptop kowg tu.Kepada yg xd e-mail kowg bertapa r dpan laptop tu (tipu r kalo xd email kan)...So sebab itulah ak kate web page UiTM akan merudum popularitinya ha3..


Inilah pesaing baru webpage UiTM, so lihatlah kat email kowg tu..MUDAH kan

So kepada semua mahasiswa UiTM wish all the best for you all dan bersyukurlah dengan result yg kowg dpat...Yang berjaye tu tahniah lar, Yang x bjaye cube lagi ye..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment