Sunday, 19 June 2011

Perihal Adik Beradik Lampu Yang Cool + Unik + Gempak

Sempena eraikan ulang tahun blog SECAWAN KOPI yang sebulan hari nie tokey nak memeriahkan blog nie dengan lampu2x yang tokey rasa cool + unik + gempak..So JOM LAYAN..

 Buat si kaki game..


 Moden dan futuristik..


Lampu tema 'Zombie Kampung Pisang'..OTAK!!


Aneh + Cool


Pelik Tapi Benar...


Comel lagi Menawan


Lampu yang menggunakan tenaga solar.Inovasi masa hadapan


Ku fikirkan kotak susu, rupanye susu BERLAMPU ha3..


 
Lampu yang macam lilin.Kowg tiup kat atasnye then mati..Yang sebelahnye plak kowg leh setting tahap keterangan dengan tarik keatas..


Erk.yang nie kena sepak terabur..


Yang nie agak HORROR..


Inovasi yang TERBAIK..


Inovasi yang KLASIK..


Ha3..nie kowg leh r tipu membe2 yang datang umah...


Yang nie hasil seni si tukang seni yang COOL..


Nie adalah lampu yang tokey suke..JIMAT lagi BERSENI..

SEMOGA TERHIBUR

7 comments:

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

ayienchan said...

comelnyeee.i suka yg cendawan tuh :D

NUR YAYAH said...

wah. tapi macam susah je nak cari kat sini :)

...Minah BluR... said...

macam2 jenis .... woaa... kreatif gile...

myezatul aQma said...

comelnya lampu cendawan tuh..
heheh..apa2 pon aku suka lampu yang terakhir tu.aku pon ada lampu cm tu kat blik.
kwang3..
vist cini plak
http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/06/aku-rindu-mesin-jaht-kat-rumah.html

meLLy! said...

melly suka lampu yang bentuk game tu. cute sgt :D

MOHD IQBAL said...

terbaik bro

Post a Comment