Monday, 27 June 2011

Perihal Seni : Seni Bertemakan Peta Yang SUPERB

Hello semua. Zaman kita kecik2x dulu kalau nak pergi satu tempat yang kita tak tahu biasanye si ayah akan menggunakan peta. Tetapi di zaman yang maju lagi moden nie, orang ramai dah  menggunakan GPS untuk membantu mereka menjejaki kawasan yang jarang di terokai. Zaman sekarang kalau tak mampu nak beli GPS, pakai hanset yg ada GPS pown bole track kawasan yang kita nak pergi tu. So, peta2x yang berlambak kat umah kita nak buat apa ek. Berikut adalah contoh2x aktuviti  yang kowg boleh buat dengan peta2x yang ada kat umah kowg tu ha3...

1. Pakaian

Jimat duit raya tahun nie..

2. Potret orang yang kita sayang


3. Model manusia


4. Hiasan dinding


5. Bola peta

Boleh r isi masa lapang di petang hari..

6. Gambar Pemandangan

Yang nie kowg frame letak kat dinding memang SMART..


SELAMAT MENCUBA



4 comments:

kotak bulat said...

wah..mmg berseni..pandai yg buat ni

cucu umie said...

ayie suka yang bju gaun tu..c.antik lh..hehe

japilla said...

peliks tapi uniks :D

foll0w ana.. ;) said...

nice...photo..

Post a Comment