Monday, 13 June 2011

UNIK : Pembakar Roti Yang Stylo Milo

Hello geng semua..alhamdulilah keputusan  MUET kuar..Dapat BAND 3 its ok dengan effort yang tokey provide untuk MUET..Kowg macam mana pulak? Moga2x lebih baik dari tokey...Dah lama tokey tidak post entry mengenai perihal benda2x yang berinovasi + unik + cute..So setelah menggeledah GOOGLE hari ini tokey pown berjaya mengumpul beberapa info mengenai 'Pembakar Roti' yang bagi tokey unik + cool..Biasa r tokey memang sukekan sesuatu yang unik + cool kerana ianye membuatkan kita semua berasa berkali-kali lebih cool..Ha3 takde keje ak komen macam tu..So jom layan entry mengenai pembakar roti nie..JOM LAYAN


1. Sweet Toaster Of Mine

Toaster yang ini kalau kowg tengok nama dia ada iras2x tajuk lagu kumpulan Guns & Roses iaitu 'Sweet Child O Mine.Tapi sebenarnye tiada kaitan pown..Dengan lambang tengkorak dah macam toaster lanun pown ada..kelebihan hanya ada print tengkorak dekat roti yang ko bakar tu....

 2. Le Toaster Vision

Konsep dia macam oven sedikit..Sengaja dibuat transparent untuk membuatkan ianye kelihatangempak apabila dinakar..

3.The Trabo Tostapane


Yang nie adalah buatan Itali..Dikatakan rekabentuk berdasarkan konsep reka bentuk kereta FERRARI..Tapi macam tiada persamaan pown...

4. The Volkswagen Original Minibus


Yang nie pulak inspirasi daripa Volkswagen Combie...Memang comel r..Tokey pown teringin nak ada satu..

5. the Trebutchet Toaster


Yang nie sedikit cool..Kerana ianye membolehkan roti kowg terbang lebih jauh.. macam pelancar roket..Macam konsep roti canai terbang je tokey tengok..

6. The scan Toaster


Yang nie kelebihan dia leh scan roti biler di bakar..Ko scan jew muke kowg he3..tak pown awek kowg..Selera sikit walaupon makan roti jew

7. The Bugatti Volo Toaster



Bugatti nama yang tidak asing lagi..Pemenang anugerah 'The Car of The Decade' oleh  TOP GEAR..Tapi nie hanyalah toaster bukan kereta buggati tu he3..Lihat video bagaimana ianye berfungsi.(video dalam bahasa ITALI)


8. The Patentee Rotary Basket Toaster

Yang nie bun pown kurang leh bakar..He3 konsep mainan tikus..Erk..

9. The AEG 247 4211 Vintage Toaster

Yang nie no komen..

10. The Hottie Toaster Amp

Yang nie sebenarnye bukanlah toaster..Ianye adalah guitar amp..Tapi cool giler rekabentuk dia he3..Saje letak..

SEMOGA TERHIBUR..ASSALAMUALAIKUM

5 comments:

DonutCoklat said...

ni letak dkt dlm blik stylo jgak..mana nak cari eh toaster2 mcm ni??hahaha

Ridhwan Zayadi said...

e bay ad kowt

Mohd Shukri Fadzillah said...

aku suka yang scan toaster tuh ngan trebuche haha! macam2 boleh aku buat hehehehe

oh ya! aku datang dari sini ~_^

MissDT said...

style la. haha

syaimz said...

cool toasters!

Post a Comment